Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így vedd rá a pasit hogy megszólítson

2012.06.07

 

Ha mégsem jön össze

Sajnos olykor megesik, hogy nem találsz viszonzásra, de ez ne szegje a kedved! Elveszne az egész szépsége és izgalma, ha 100%-ig biztosak lennénk abban, hogy elnyerjük a másik szimpátiáját. 

Ha nem megy oda hozzád a kiszemelt férfi, esetleg konkrét elutasításban van részed, ne keseredj el, fogadd el, hogy nem vagy az esete. Gondolj arra, még Angelina Jolie, vagy Nicole Scherzinger se jön be mindenkinek!

 

Türelem

Hiába a komoly kísértés, semmiképpen se jelöljük be mi az esetleges partnert. Várjuk meg, míg a fiú teszi meg ezt, hiszen virtuálisan is működik a férfiak vadászösztöne, és még most sem szereti mindenki a túl kezdeményező nőket.

 

 

Információk

Ha szeretnénk többet elárulni magunkról, akkor használjuk ki a közösségi oldal nyújtotta lehetőségeket és közöljünk olyan információkat, amelyeket hagyományos ismerkedésnél az első randikon mondunk el: milyen zenét szeretünk vagy mi a kedvenc könyvünk. 

Osszunk meg barátainkkal (így vele is) zenés, humoros posztokat, amelyek tükrözik személyiségünket és érdeklődési körünket. Így jobban megismerhetitek egymást még mielőtt bármilyen szálak is fűződnének köztünk.

 

 

Megjegyzések

Ha bejelölt bennünket, akkor akár megengedhetjük magunknak, hogy megjegyzést írjunk a képeihez. Vigyázzunk azonban arra, hogy ezt az összes ismerőse is látni fogja és nem biztos, hogy választottunk ezt így is viccesnek találja majd. 

A legjobb, ha egyszerű tetszésünket (például facebook LIKE) nyilvánítjuk ki, így tudja, hogy figyeljük, de mégsem tűnünk rámenősnek.

 

 

Húzd meg – ereszd meg!

Ha szeretnénk kicsit játszani a másikkal, akkor bátran kezdeményezzünk! Írjunk neki üzenetet vagy kezdjünk csetelni vele. Arra azonban vigyázzunk, hogy néhány üzenetváltás után tűnjünk el néhány napra, hogy hiányozhassunk neki.

 

 

Vigyázz az idegenekkel!

 Idegenekkel rizikós ismerkedni. Hagyatkozzunk inkább a baráti körben lévő vagy barátaink barátai típusú kapcsolatokra, így egy tágabb, de mégis ismert körből „válogathatunk”.

By : Dorcii

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 124006
Hónap: 755
Nap: 18